Dobrodošli na našu web stranicu!

IZDVOJENO IZ PONUDE: Crijeva vrhunske kvalitete za roštiljke i pečenice!

Startala je sezona grillanja, pa tako i uživanja i guštanja u kobasicama i mesnim delicijama s familijom i prijateljima, bilo u prirodi ili kod kuće.

PRIRODNA CRIJEVA: Svinjska crijeva, soljena
Dobro napravljena kobasica uvijek se s užitkom jede. Takva vrsta kobasice zahtjeva visoku kvalitetu crijeva. Za izradu kvalitetnih pečenih i grill kobasica koriste se svinjska crijeva užih kalibara. Prirodna svinjska crijeva su tradicionalni proizvod koji se koristi u proizvodnji mesnih specijaliteta već stoljećima.

PRIRODNA CRIJEVA: Ovčja crijeva, soljena
Za izradu kvalitetnih pečenih i grill kobasica koriste
se i prirodna ovčja crijeva, kao najkvalitetnija crijeva užih kalibara. Ovčja crijeva su dovoljno snažna da izdrže punjenje, grillanje, dimljenje i kuhanje. Bez obzira za koji proizvod ili proizvodnu metodu trebate, mi imamo crijevo koje odgovara Vašim potrebama.

WEBSHOP - NOVO!

Novost - naručite ili kupite prirodna i umjetna crijeva po diskontnim cijenama. NARUČI / KUPI NAŠE PROIZVODE

O poduzeću

Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u Svetom Iliji, Hrvatska, od 1992. godine bavi se proizvodnjom i prometom sirovina potrebnih za proizvodnju kobasica, salama i drugih mesnih delicija.

Glavnina proizvodnje je na odvajanju, čišćenju te sortiranju prirodnih crijeva animalnog podrijetla, pod strogim nadzorom ovlaštenih veterinarskih službi.

Naši proizvodi - prirodna, kolagena, celulozna i poliamidna crijeva te mrežice, začini i vakuum vrećice, namijenjeni su mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer, za Hrvatsku i zemlje regije, slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju.
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program.
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju.
  • Vicel Packaging Ltd. (Kina) - poduzeće koje se bavi proizvodnjom ambalaže, a specijalizirano je za celulozne proizvode.
  • PAK Toruń (Poljska) - proizvođač folija s tiskom, termoformirajućih folija, laminiranih folija, vrećica i crijeva.


Prepoznajte našu kvalitetu, pouzdanost i tehnološku pomoć u kompletnoj pripremi i proizvodnji Vaših mesnih delicija.

NAŠI PROIZVODI

PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima