Dobrodošli na našu web stranicu!

NOVO RADNO VRIJEME DISKONTA OD 15.12.

PONEDJELJAK - PETAK: 07:00 - 15:00 / SUBOTA: 07:00 - 12:00 / Napomena: U subotu 23.12.2017. DISKONT NE RADI!

Pripremite se za nadolazeću sezonu svinjokolje uz naše proizvode!

I ove godine pripremili smo Vam bogat asortiman proizvoda za nadolazeću sezonu svinjokolje: prirodna svinjska, goveđa i ovčja crijeva, kolageni ovitci, mrežice, hajdina kaša i riža, kuhinjska i nitritna sol, začini i gotove mješavine začina za kobasice, krvavice, tlačenice, emajlirano i plastično posuđe, punilice za kobasice i krvavice, preše za čvarke, noževi i alati...te sve ostalo što Vam je potrebno za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija.

AKCIJSKI PROIZVODI

WEBSHOP - NOVO!

Novost - naručite ili kupite prirodna i umjetna crijeva po diskontnim cijenama. NARUČI / KUPI NAŠE PROIZVODE

O poduzeću

Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u Svetom Iliji, Hrvatska, od 1992. godine bavi se proizvodnjom i prometom sirovina potrebnih za proizvodnju kobasica, salama i drugih mesnih delicija.

Glavnina proizvodnje je na odvajanju, čišćenju te sortiranju prirodnih crijeva animalnog podrijetla, pod strogim nadzorom ovlaštenih veterinarskih službi.

Naši proizvodi - prirodna, kolagena, celulozna i poliamidna crijeva te mrežice, začini i vakuum vrećice, namijenjeni su mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer, za Hrvatsku i zemlje regije, slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju


Prepoznajte našu kvalitetu, pouzdanost i tehnološku pomoć u kompletnoj pripremi i proizvodnji Vaših mesnih delicija.

NAŠI PROIZVODI

PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima