Dobrodošli na našu web stranicu!

Radno vrijeme diskonta

PONEDJELJAK - PETAK: 07:00 - 15:00 / SUBOTA: 07:00 - 12:00

AKCIJSKI PROIZVODI

WEBSHOP - NOVO!

Novost - naručite ili kupite prirodna i umjetna crijeva po diskontnim cijenama. NARUČI / KUPI NAŠE PROIZVODE

O poduzeću

Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u Svetom Iliji, Hrvatska, od 1992. godine bavi se proizvodnjom i prometom sirovina potrebnih za proizvodnju kobasica, salama i drugih mesnih delicija.

Glavnina proizvodnje je na odvajanju, čišćenju te sortiranju prirodnih crijeva animalnog podrijetla, pod strogim nadzorom ovlaštenih veterinarskih službi.

Naši proizvodi - prirodna, kolagena, celulozna i poliamidna crijeva te mrežice, začini i vakuum vrećice, namijenjeni su mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer, za Hrvatsku i zemlje regije, slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju


Prepoznajte našu kvalitetu, pouzdanost i tehnološku pomoć u kompletnoj pripremi i proizvodnji Vaših mesnih delicija.

NAŠI PROIZVODI

PROMO BOX - NASLOV

Lorem Ipsum je jednostavno probni tekst koji se koristi u tiskarskoj i slovoslagarskoj industriji. Lorem Ipsum postoji kao industrijski standard još od 16-og stoljeća, kada je nepoznati tiskar uzeo tiskarsku galiju slova i posložio ih da bi napravio knjigu s uzorkom tiska. POZIV NA AKCIJU!

PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima