Dobrodošli na našu web stranicu!

RADNO VRIJEME DISKONTA

PONEDJELJAK - PETAK 07:00-15:00 / SUBOTA 07:00-12:00

PRIPREMITE SE ZA NADOLAZEĆU SEZONU SVINJOKOLJE UZ NAŠE PROIZVODE!


I ove godine pripremili smo bogatu ponudu prirodnih i umjetnih ovitaka za nadolazeću sezonu svinjokolje. Sva sirovina - prirodna crijeva iz naše ponude potječu iz naših domaćih klaonica, u kojima naši djelatnici, pod strogom kontrolom obavljaju kompletni proces proizvodnje koji obuhvaća čišćenje crijeva, sortiranje, soljenje, tubiranje i pakiranje crijeva. Svi naši proizvodi zadovoljavaju najsuvremeniju proizvodnju mesnih prerađevina, a naši kupci mogu biti bezbrižni u smislu zdravstveno-veterinarske ispravnosti naših proizvoda, slijedom primjenjivanja HACCP sustava.
U našoj specijaliziranoj diskontnoj prodavaonici Vam nudimo sve za svinjokolju!

U našoj specijaliziranoj diskontnoj prodavaonici nudimo Vam sve za svinjokolju: prirodna svinjska, goveđa i ovčja crijeva, kolagene ovitke, mrežice, hajdinu kašu i rižu, kuhinjsku i nitritnu sol, začine i gotove mješavine začina za kobasice, krvavice, tlačenice, emajlirano i plastično posuđe, punilice za kobasice i krvavice, preše za čvarke, noževe i alate... te sve ostalo što Vam je potrebno za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija.

WEBSHOP - NOVO!

Novost - naručite ili kupite prirodna i umjetna crijeva po diskontnim cijenama. NARUČI / KUPI NAŠE PROIZVODE

O poduzeću

Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u Svetom Iliji, Hrvatska, od 1992. godine bavi se proizvodnjom i prometom sirovina potrebnih za proizvodnju kobasica, salama i drugih mesnih delicija.

Glavnina proizvodnje je na odvajanju, čišćenju te sortiranju prirodnih crijeva animalnog podrijetla, pod strogim nadzorom ovlaštenih veterinarskih službi.

Naši proizvodi - prirodna, kolagena, celulozna i poliamidna crijeva te mrežice, začini i vakuum vrećice, namijenjeni su mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer, za Hrvatsku i zemlje regije, slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju.
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program.
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju.
  • Vicel Packaging Ltd. (Kina) - poduzeće koje se bavi proizvodnjom ambalaže, a specijalizirano je za celulozne proizvode.
  • PAK Toruń (Poljska) - proizvođač folija s tiskom, termoformirajućih folija, laminiranih folija, vrećica i crijeva.


Prepoznajte našu kvalitetu, pouzdanost i tehnološku pomoć u kompletnoj pripremi i proizvodnji Vaših mesnih delicija.

NAŠI PROIZVODI

PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima