Dobrodošli na našu web stranicu!

RADNO VRIJEME DISKONTA

PONEDJELJAK - PETAK 07:00-16:00 / SUBOTA 07:00-12:00

WEBSHOP

Naručite ili kupite prirodna i umjetna crijeva po diskontnim cijenama. NARUČI / KUPI NAŠE PROIZVODE

O poduzeću

Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u Svetom Iliji, Hrvatska, od 1992. godine bavi se proizvodnjom i prometom sirovina potrebnih za proizvodnju kobasica, salama i drugih mesnih delicija.

Glavnina proizvodnje je na odvajanju, čišćenju te sortiranju prirodnih crijeva animalnog podrijetla, pod strogim nadzorom ovlaštenih veterinarskih službi.

Naši proizvodi - prirodna, kolagena i poliamidna crijeva, Hukki ovitak te mrežice, začini i vrećice namijenjeni su mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer, za Hrvatsku i zemlje regije, slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju.
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program.
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju.
  • PAK Toruń (Poljska) - proizvođač folija s tiskom, termoformirajućih folija, laminiranih folija, vrećica i crijeva.
  • HUKKI - Huckfeldt & Thorlichen GmbH & Co. KG (Njemačka) - proizvođač HUKKI ovitaka koji su izrađeni specijalnom tehnologijom kombinacije prirodnih i umjetnih materijala. Mogu se proizvesti u različitim dimenzijama te različitim oblicima i tipovima mrežica.
  • SUPRAVIS GROUP S.A. (Poljska) - vodeći europski proizvođač koji nudi široku paletu proizvoda za pakiranje svježih prehrambenih proizvoda. Iz njihovog asortimana, u našoj ponudi možete pronaći termoskupljajuće i vakuum vrećice u različitim dimenzijama.
  • Vicel Packaging Ltd. (Kina) - poduzeće koje se bavi proizvodnjom ambalaže, a specijalizirano je za celulozne proizvode.
Prepoznajte našu kvalitetu, pouzdanost i tehnološku pomoć u kompletnoj pripremi i proizvodnji Vaših mesnih delicija.

NAŠI PROIZVODI

Ovlašteni smo zastupnici vodećih europskih poduzeća...


PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima