O poduzeću

Croma Varaždin - DANAS


Croma-varaždin d.o.o., sa sjedištem u Svetom Iliji, od 1992. godine bavi se oplemenjivanjem, sortiranjem te prometom prirodnih ovitaka (crijeva) animalnog podrijetla. Crijeva su namijenjena mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Croma-Varaždin je ovlašteni zastupnik i distributer slijedećih poduzeća:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju 

Danas tvrtka ima ukupno 99 zaposlenika i 4 proizvodna pogona za primarnu i sekundarnu obradu prirodnih crijeva.

Poslovni cilj tvrtke nije biti "najveći i najjači", već opskrbljivanje tržišta vrhunskim kvalitetnim proizvodima, a svojim kupcima osigurati bezbrižnost u obliku nesmetane proizvodnje u skladu sa zdravstveno-veterinarskim propisima.

BRIGA ZA KUPCE

Svi naši kupci mogu biti bezbrižni u smislu zdravstveno-veterinarske ispravnosti naših proizvoda, slijedom primjenjivanja HACCP sustava, koji je pod ingerencijom hrvatske i europske veterinarske inspekcije. Redoviti smo član svjetske organizacije za prirodna crijeva "INSCA".

PROIZVODNJA

Kako naš poslovni cilj nije biti "najveći i najjači", već ponuditi vrhunsku kvalitetu, izgradili smo novi suvremeni pogon s visokim higijenskim standardima.

DISTRIBUCIJA

Ovlašteni smo zastupnik i distributer za hrvatsko tržište kolagenih ovitaka tvrtke Devro (Češka) te mrežica za prehrambenu industriju tvrtke Nomax Trading (Poljska).

Croma Varaždin - POVIJEST


Tvrtka Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u pitoreskom mjestašcu Sveti Ilija, a koje se smjestilo na blagim obroncima s kojih se pruža prekrasan pogled na 7 km udaljen stari kraljevski grad Varaždin. Utemeljena je u ratno doba 1992. godine kao mala obiteljska firma.

Uz predan rad i velike napore te iskrenu želje mladih vlasnika da razviju posao, izgrađeni su poslovno-proizvodni objekti sa visokim higijensko-zdravstvenim kriterijima.

PARTNERI I PRINCIPALI

Već godinama surađujemo s najboljim i najvećim domaćim i međunarodnim mesnim industrijama i dobavljačima